Bezorging

 

Wat zijn de bezorgkosten?

Hier kunnen wij erg kort over zijn. Bij Kluizenwereld worden er in Nederland en België geen bezorgkosten in rekening gebracht! 

 

Door wie worden de producten bezorgd?

Uw bestelling wordt geleverd door de DPD of Transmission en wanneer u kiest voor plaatsing wordt uw bestelling geleverd door Rollema Transport B.V. 

 

Kan mijn kluis geplaatst worden?

Bij elk product op Kluizenwereld bestaat de mogelijkheid om uw kluis te laten plaatsen. Wanneer de kluis een maximale maatvoering van 900x600x600 mm (HxBxD) en een maximaal gewicht van 140 kg heeft, is het mogelijk de kluis te plaatsen op zowel de begane grond als op de eerste of tweede verdieping. Door middel van een trappenloper kan de kluis via bijna elke trap vervoerd worden mits deze minstens 80 cm breed is.

Is uw kluis zwaarder of heeft de kluis een grotere maatvoering dan wordt deze geplaatst op de begane grond of op een verdieping die bereikbaar is door middel van een lift.

Wilt u de kluis toch op een verdieping plaatsen die niet bereikbaar is met een lift? Neem dan contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden en een prijsopgave! 

Kluizenwereld maakt gebruik van de ruim 150 jarige ervaring van Rollema Transport B.V. wanneer u kiest voor plaatsing of plaatsing en verankering.

 

Kan mijn kluis verankerd worden?

Bij elke kluis op kluizenwereld staat aangegeven of en op welke manier de kluis verankerd kan worden.