Sistec EM Eurosafe

Niet op voorraad
levertijd: Direct leverbaar
Product Informatie

De Sistec EM is beschermd tegen zowel brand als inbraak. De inbraakwerendheid is volgens de norm EN 1143-1 Grade 1 gecertificeerd.

De Sistec EM heeft hierdoor een hoge indicatie waardeberging van €10.000,- contant en €20.000,- kostbaarheden die wordt gewaarborgd in een compacte kluis. Dit maakt deze kluis uitermate geschikt voor het opbergen van uw kostbaarheden en/of contanten.

Sistec EM

De Sistec EM is beschermd tegen zowel brand als inbraak. De inbraakwerendheid is volgens de norm EN 1143-1 Grade 1 gecertificeerd.

De Sistec EM heeft hierdoor een hoge indicatie waardeberging van €10.000,- contant en €20.000,- kostbaarheden die wordt gewaarborgd in een compacte kluis. Dit maakt deze kluis uitermate geschikt voor het opbergen van uw kostbaarheden en/of contanten.

 

Brandwerend:

De Sistec EM is gevuld met een brandvertragend materiaal genaamd DIN4102. Dit materiaal beschermt uw papieren enige tijd tegen brand. DIN 4102 zorgt ervoor dat de temperatuur in uw kluis bij brand gedurende geringe tijd onder 175 °C blijft. Dit is de kritieke temperatuur voor papierwerk.

 

Type slot:

De Sistec EM is standaard verkrijgbaar met een dubbelbaard sleutelslot of een elektronisch cijfercombinatieslot. Daarbij wordt de kluis driezijdig vergrendeld door middel van verchroomde stalen schoten.

Optioneel:

Bij de Sistec EM kunt u er tevens voor kiezen om een ander slot te laten plaatsen, namelijk:

Elektronisch slot 'Basic'Dit slot heeft als extra de mogelijkheid tot een managercode en u kunt tevens indien gewenst een openingsvertraging instellen. Daarbij is dit elektronische slot getest volgens het EN1300 Klasse B en VDS klasse 2, hierdoor gegarandeerd veilig!  

Elektronisch slot 'Multicode'Dit slot heeft als extra de mogelijkheid 9 gebruikerscodes en een managercode. Tevens kunt u indien gewenst een openingsvertraging instellen en het slot aansluiten op een stil alarm. Daarbij is dit elektronische slot getest volgens het EN1300 Klasse B en VDS klasse 2, hierdoor gegarandeerd veilig!  

Elektronisch slot 'Met noodsleutel'Dit slot heeft als extra de mogelijkheid 30 gebruikerscodes en twee managercodes. Tevens kunt u indien gewenst een openingsvertraging instellen en heeft het slot een noodsleutel functie. Daarbij is dit elektronische slot getest volgens het EN1300 Klasse B en VDS klasse 2, hierdoor gegarandeerd veilig!  

Elektronisch slot 'Gator'Dit slot heeft als extra de mogelijkheid tot maar liefst 50 gebruikerscodes en twee managercodes. Tevens kunt u indien gewenst een mastercode instellen, een openingsvertraging instellen, het slot aansluiten op een stil alarm en heeft het slot een internetkoppeling. Daarbij is dit elektronische slot getest volgens het EN1300 Klasse B en VDS klasse 2, hierdoor gegarandeerd veilig!  

 

Verschillende formaten:

De Sistec EM is verkrijgbaar in vijf verschillende formaten, onderstaand worden de buitenmaten van de verschillende kluizen in milimeters en het aantal legborden die meegeleverd worden getoond.

Hoogte x Breedte x Diepte

  • 280 x 370 x 350 mm | één legbord
  • 330 x 450 x 400 mm | één legbord
  • 450 x 450 x 400 mm | één legbord
  • 570 x 450 x 400 mm | één legbord
  • 690 x 450 x 400 mm | twee legborden
Meer informatie
Type Eurosafe
Merk Sistec
Beschermd tegen Brand en inbraak
Garantie 1 jaar
Kleur Lichtgrijs
Materiaal Metaal
Type slot Nee
Aantal legborden 1
Geschikt voor verankering Ja
Binnenmaat (HxBxD) 190 x 280 x 250 mm
Buitenmaat (HxBxD) Nee
Gewicht 38 kg
Volume 13 l
Veiligheidsnormering EN 1143-1 Grade I
Indicatie waardeberging contant €10.000,-
Indicatie waardeberging kostbaarheden €20.000,-
Classificatie DIN4102
Brandwerendheid papier Nee
Brandwerendheid data Nee
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan