Salvus Rome Eurosafe

Niet op voorraad
levertijd: Direct leverbaar
Product Informatie
De Salvus Rome is goed beschermd tegen zowel brand als inbraak. De inbraakwerendheid is volgens het ECB-S gecertificeerd volgens de norm EN 1143-1 Grade III.

De Salvus Rome heeft hierdoor een hoge indicatie waardeberging van €45.000,- contant en €90.000,- kostbaarheden die wordt gewaarborgd in een stevige kluis. De Salvus Rome kan één keer verankerd worden via de bodem en/of achterzijde van de kluis.

Salvus Rome

De Salvus Rome is goed beschermd tegen zowel brand als inbraak. De inbraakwerendheid is volgens het ECB-S gecertificeerd volgens de norm EN 1143-1 Grade III.

De Salvus Rome heeft hierdoor een hoge indicatie waardeberging van €45.000,- contant en €90.000,- kostbaarheden die wordt gewaarborgd in een stevige kluis. De Salvus Rome kan één keer verankerd worden via de bodem en/of achterzijde van de kluis.

 

Brandwerend:

De Salvus Rome is door het ECB-S brandwerend gecertificeerd volgens het EN 15659 LFS30P. Hierdoor zijn documenten en papieren in de kluis tenminste 30 minuten beschermd tegen brand. De LFS30P normering zorgt er namelijk voor dat de temperatuur in uw kluis bij brand gedurende 30 minuten onder de 175 °C blijft. Dit is de brand temperatuur van papier.

 

Type slot:

De Salvus Rome is standaard verkrijgbaar met een gecertificeerd dubbelbaard sleutelslot inclusief twee sleutels. Daarbij wordt de kluis driezijdig vergrendeld door middel van verchroomde stalen schoten.

Optioneel:

Bij de Salvus Rome kunt u er tevens voor kiezen om een ander slot te laten plaatsen, namelijk:

Elektronisch slot 'Basic'Dit slot heeft als extra de mogelijkheid tot een managercode en u kunt tevens indien gewenst een openingsvertraging instellen. Daarbij is dit elektronische slot getest volgens het EN1300 Klasse B en VDS klasse 2, hierdoor gegarandeerd veilig! Deze is zowel standaard als naast het sleutelslot te plaatsen. 

Elektronisch slot 'Multicode'Dit slot heeft als extra de mogelijkheid 9 gebruikerscodes en een managercode. Tevens kunt u indien gewenst een openingsvertraging instellen en het slot aansluiten op een stil alarm. Daarbij is dit elektronische slot getest volgens het EN1300 Klasse B en VDS klasse 2, hierdoor gegarandeerd veilig! Deze is zowel standaard als naast het sleutelslot te plaatsen. 

Elektronisch slot 'Met noodsleutel'Dit slot heeft als extra de mogelijkheid 30 gebruikerscodes en twee managercodes. Tevens kunt u indien gewenst een openingsvertraging instellen en heeft het slot een noodsleutel functie. Daarbij is dit elektronische slot getest volgens het EN1300 Klasse B en VDS klasse 2, hierdoor gegarandeerd veilig! Deze is alleen in plaats van het standaard slot te plaatsen.

Elektronisch slot 'Gator'Dit slot heeft als extra de mogelijkheid tot maar liefst 50 gebruikerscodes en twee managercodes. Tevens kunt u indien gewenst een mastercode instellen, een openingsvertraging instellen, het slot aansluiten op een stil alarm en heeft het slot een internetkoppeling. Daarbij is dit elektronische slot getest volgens het EN1300 Klasse B en VDS klasse 2, hierdoor gegarandeerd veilig! Deze is zowel standaard als naast het sleutelslot te plaatsen.

 

Verschillende formaten:

De Salvus Rome is verkrijgbaar in vier verschillende formaten, onderstaand worden de buitenmaten van de verschillende kluizen in milimeters en het aantal legborden die meegeleverd worden getoond.

Hoogte x Breedte x Diepte

  • 500 x 510 x 510 mm | één legbord
  • 670 x 510 x 510 mm | één legbord
  • 810 x 680 x 510 mm | twee legborden
  • 1010 x 680 x 510 mm | twee legborden

 

Meer informatie
Type Eurosafe
Merk Salvus
Beschermd tegen Brand en inbraak
Garantie 1 jaar
Kleur Antraciet
Materiaal Metaal
Type slot Dubbelbaard sleutelslot
Aantal legborden 1
Geschikt voor verankering Ja
Binnenmaat (HxBxD) 410 x 420 x 340 mm
Buitenmaat (HxBxD) Nee
Gewicht 219 kg
Volume 59 l
Veiligheidsnormering EN 1143-1 Grade III
Indicatie waardeberging contant €45.000,-
Indicatie waardeberging kostbaarheden €90.000,-
Classificatie EN 15659 LFS30P
Brandwerendheid papier 30 min
Brandwerendheid data Nee
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan