Sistec TS Brandwerende Archiefkast

Niet op voorraad
SKU
Sistec-TS

De Sistec TS is een brandwerende archiefkast die voorzien is van een brandvertragende vulling. Daarbij heeft de Sistec TS legborden die in hoogte verstelbaar zijn en een driezijdige vergrendeling.

Sistec TS

De Sistec TS is een brandwerende archiefkast die voorzien is van een brandvertragende vulling. Daarbij heeft de Sistec TS legborden die in hoogte verstelbaar zijn en een driezijdige vergrendeling.

 

Brandwerend:

De Sistec TS is gevuld met een brandvertragend materiaal genaamd DIN4102. Dit materiaal beschermt uw papieren enige tijd tegen brand. DIN4102 zorgt ervoor dat de temperatuur in uw kluis bij brand gedurende geringe tijd onder 175 °C blijft. Dit is de kritieke temperatuur voor papierwerk.

 

Type slot:

De Sistec TS is standaard verkrijgbaar met een EN 1300 gecertificeerd dubbelbaard sleutelslot inclusief twee sleutels.

Optioneel:

Bij de Sistec TS kunt u er tevens voor kiezen om een ander slot te laten plaatsen, namelijk:

Elektronisch slot 'Basic'Dit slot heeft als extra de mogelijkheid tot een managercode en u kunt tevens indien gewenst een openingsvertraging instellen. Daarbij is dit elektronische slot getest volgens het EN1300 Klasse B en VDS klasse 2, hierdoor gegarandeerd veilig! Deze is zowel standaard als naast het sleutelslot te plaatsen. 

Elektronisch slot 'Multicode'Dit slot heeft als extra de mogelijkheid 9 gebruikerscodes en een managercode. Tevens kunt u indien gewenst een openingsvertraging instellen en het slot aansluiten op een stil alarm. Daarbij is dit elektronische slot getest volgens het EN1300 Klasse B en VDS klasse 2, hierdoor gegarandeerd veilig! Deze is zowel standaard als naast het sleutelslot te plaatsen. 

Elektronisch slot 'Met noodsleutel'Dit slot heeft als extra de mogelijkheid 30 gebruikerscodes en twee managercodes. Tevens kunt u indien gewenst een openingsvertraging instellen en heeft het slot een noodsleutel functie. Daarbij is dit elektronische slot getest volgens het EN1300 Klasse B en VDS klasse 2, hierdoor gegarandeerd veilig! Deze is alleen in plaats van het standaard slot te plaatsen.

Elektronisch slot 'Gator'Dit slot heeft als extra de mogelijkheid tot maar liefst 50 gebruikerscodes en twee managercodes. Tevens kunt u indien gewenst een mastercode instellen, een openingsvertraging instellen, het slot aansluiten op een stil alarm en heeft het slot een internetkoppeling. Daarbij is dit elektronische slot getest volgens het EN1300 Klasse B en VDS klasse 2, hierdoor gegarandeerd veilig! Deze is zowel standaard als naast het sleutelslot te plaatsen.

 

Verschillende formaten:

De Sistec TS is verkrijgbaar in vier verschillende formaten, onderstaand worden de buitenmaten van de archiefkasten in milimeters en het aantal legborden die meegeleverd worden getoond.

Hoogte x Breedte x Diepte

  • 1500 x 700 x 550 mm | drie legborden
  • 1950 x 700 x 550 mm | vier legborden
  • 1950 x 950 x 550 mm | vier legborden
  • 1950 x 1260 x 550 mm | vier legborden
Meer informatie
Type Archiefkast
Merk Sistec
Beschermd tegen Brand en inbraak
Garantie 1 jaar
Kleur Lichtgrijs
Materiaal Metaal
Type slot Dubbelbaard sleutelslot
Aantal legborden 3
Geschikt voor verankering Nee
Binnenmaat (HxBxD) 1390 x 585 x 460 mm
Buitenmaat (HxBxD) Nee
Gewicht 126 kg
Volume 374 l
Veiligheidsnormering Nee
Indicatie waardeberging contant Nee
Indicatie waardeberging kostbaarheden Nee
Classificatie DIN4102
Brandwerendheid papier Nee
Brandwerendheid data Nee
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan